Predstavitev podjetja

Bisnode Slovenija je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij s sedežem v Stockholmu. Bisnode AB je na evropskem trgu poslovnih informacij prisoten že od leta 1981 in združuje več kot 3.400 strokovnjakov iz 20 evropskih držav.

Bisnode Credit and risk information je poslovna skupina v družbi Bisnode Slovenija, popolnoma predana modeliranju, analiziranju in razvijanju kreditnih rešitev ter podpornih orodij za kreditne specialiste in finančne strokovnjake.

V družbi Bisnode Slovenija se zavedamo potreb trga. Razvijamo poslovnoinformacijska orodja, ki dajejo celovito oceno tveganja trga in posameznih subjektov. Zadovoljujemo potrebe uporabnikov po preprostih, ažurnih in uporabniku prijaznih orodjih.

Že 11 let nam zaupajo banke, zavarovalnice, leasing hiše in velika podjetja. Vsebinsko sodelujemo pri pomembnih poslovnih dogodkih (Izbor mladega managerja, Gazela ipd.). Smo tudi vsebinski vir analiz in lestvic v poslovnem tisku (Finance, Delo FT, Dnevnik, ipd.).

O Bisnode Slovenija O Bisnode Slovenija » [Prospekt v obliki PDF, velikosti 3,6 MB]